![]() |
نام غذا: جامبالایا (Jambalaya)
نوع غذا: امریکایی
توضیحات: جامبالایا یک غذای کلاسیک ترکیبی متعلق به ایالت لوئیزیانای امریکا می باشد که همه چیز آن در یک قابلمه آماده می شود و به گونه ای شگفت انگیز سبک های آشپزی فرانسوی، آفریقایی، اسپانیایی و آمریکایی را در هم آمیخته است. برای این غذا باید حتماً از برنج نیمه پخته (آبکش) استفاده کنید.
مواد لازم برای چهار نفر: دوازده عدد میگوی متوسط، صد گرم سینه مرغ، صد گرم سوسیس خرد شده، یک چهارم لیوان پیاز خرد شده، یک چهارم لیوان فلفل دلمه ای خرد شده، یک چهارم لیوان کرفس خرد شده، دو قاشق غذاخوری پودر سیر، نصف لیوان گوجه قطعه قطعه شده، یک قاشق چایخوری سس تند، روغن، نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، پونه خشک شده و آویشن
طرز تهیه: میگو، مرغ و سوسیس را آب پز کنید. آب مرغ را دور نریزید. برنج را آبکش کنید. در یک ماهی تابه بزرگ مقداری روغن ریخته، پس از گرم شدن پیاز، فلفل دلمه ای و کرفس به آن اضافه کنید. بعد از حدود سه دقیقه، پودر سیر، گوجه و سس تند را به آن اضافه کنید. برنج آبکش و آب مرغ را به مواد بیافزایید. سپس زیر گاز را کم کرده بگذارید برنج آب مواد را جذب کند. در این حین مخلوط را به هم بزنید تا ته نگیرد. سپس میگو، مرغ و سوسیس نیم پز را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید. نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، پونه خشک شده و آویشن را به مقدار دلخواه اضافه کنید.