امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

نام غذا: تاکو (Tacos)
نوع غذا: مکزیکی

توضیحات: نان ذرت یا تورتیلا پوسته این غذا است که می‌تواند نان لواش هم باشد. سس تند یا فلفل تند (اگر این طعم را دوست دارید) هم پایه اصلی‌اش هست. مکزیکی‌ها که در چشم‌ به‌ هم‌ زدنی مثل املت یک سینی تاکو درست می‌کنند و رنگ به رنگ تزئینش می‌کنند و چند جور سس و نوشیدنی کنارش می‌گذارند، هیچ محدودیتی برای مخلفات این غذای خوش‌طعم نمی‌گذارند؛ می‌تواند گیاهی باشد یا با ماهی و مرغ و گوشت و میگو همراه شود.


مواد لازم برای یک وعده تاکوی سنتی: نان تورتیلا یا نان آماده تاکو یا نان لواش، گوشت یا مرغ چرخ‌کرده یا قیمه‌ شده (می‌تواند ماهی، میگو یا سویا باشد)، پیاز و سیر، گوجه‌فرنگی رندیده یا نگینی و آب لیمو تازه زرد یا سبز، فلفل هالوپینو یا هر فلفل تازه تند، لوبیا قرمز پخته، ادویه تاکو (زیره ساییده، آویشن خشک، پودر سیر و پیاز،  پودر فلفل دلمه‌ای، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و هر ادویه‌ای که دوست دارید)، آووکادو، کاهو، تربچه، گشنیز تازه، فلفل سبز و هر سبزی تازه‌ای که دوست دارید، پنیر (چدار، گودا، پارمژان یا پنیر رنده شده محبوب خودتان)

طرز تهیه: نان در روغن شکل جلد تاکو را می‌گیرد. نان لواش باید به قطر کوچک در حدی که دو طرفش راحت به هم برسند، بریده شود. در ماهیتابه که دو تا سه قاشق روغن در آن داغ شده، نان را بیاندازید. چند ثانیه بعد روی نان حباب می‌بندد، یعنی وقتش شده که آن را برگردانید. به محض سرخ شدن طرف دیگر باید با وسیله‌ای مناسب مثل یک چنگک یک‌ طرف را روی طرف دیگر نگه دارید تا خودش را بگیرد و همان طور سرخ شود. نان های سرخ‌شده را روی دستمال یا حوله تمیز آشپزخانه بگذارید تا روغنشان گرفته شود. اگر تند دوست دارید یا پر گوجه یا چاق و لاغرتر یا اگر از نان لواش استفاده می‌کنید میزان مواد درونی تاکو کم و زیاد می‌شود. آماده‌کردن این مواد و پختنشان زمان خیلی کمی می‌برد و در حد پختن مواد پاستای معمولی وقت‌گیر است. پیاز را سرخ کنید و کمی بعد گوشت و سیر به آن اضافه کنید. گوشت که خوب سرخ شد، ادویه را بریزید و بعد گوجه‌فرنگی رنده شده همراه با فلفل تند یا هالوپینو را هم سرازیر کنید. می‌توانیم فلفل تند هالوپینو را هم در تابه بریزید یا به عنوان سالاد روی گوشت بگذارید. لوبیا پخته را در آخرین مرحله اضافه کنید و بگذارید با یک استکان آب گوشت بپزد و خشک شود. آب لیمو را هم بعد از خشک شدن آب روی مواد بریزید و هم بزنید. مواد مربوط به سالاد باید با نازک‌ترین روش برش داده شوند و آماده باشند تا بعد از گوشت لای جلد تاکو بروند. نان تاکو که روغنش را به دستمال داده در انتظار مواد است. یک تا دو قاشق از گوشت آماده لای نان برشته و خمیده بگذارید. با آرامش و خونسردی باید هر مقدار سالاد یا سبزیجاتی را که می‌خواهید به گوشت اضافه کنید و پنیر را هم روی آن بریزید. تاکو با چیپس ذرت و سس سالسا هم در مکزیک و هم در دیگر کشورها طرفداران زیادی دارد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید