×

هشدار

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

خطا در بارگذاری کامپوننت: com_users، کامپوننت پیدا نشد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

نام غذا: فتوچینی آلفردو (Fettuccine Alfredo)
نوع غذا: ایتالیایی

توضیحات: نه گفتن به فتوچینی آلفردو اشتباهی در حد رد کردن درخواست دوستی مونیکا بلوچی است! مواد اصلی فتوچینی آلفردو خامه و پنیر پارمژان هستند و در مدت پانزده دقیقه قابل پخت است. سرو مناسب این غذا برای یک شام خانوادگی می تواند دقیقا همان چیزی باشد که انتظارش را داشته اید.


مواد لازم برای دو نفر: 250 گرم پاستای فتوچینی، یک سینه مرغ که به دو قسمت تقسیم شده باشد، پیاز کوچک خلال شده، نصف بسته قارچ کوچک، دو قاشق سوپ خوری خامه غلیظ، دوقاشق سوپ خوری پنیر رنده شده پارمسان، نمک، فلفل و آویشن به اندازه دلخواه

طرز تهیه: در یک قابلمه مقداری آب بریزید به آن یک قاشق نمک و سه قاشق روغن اضافه کنین و بگذارید جوش بیاید. وقتی جوش آمد، پاستای فتو چینی را توی آب درحال جوش کم کم وارد کنید. وقتی پاستا در آب می جوشد، باید سس آلفردو را درست کنید. سینه های مرغ را به صورت نوار باریک برش بدهید و با کمی سیر خلال کرده در یک ماهیتابه که کف آن را با روغن مایع چرب کرده اید روی شعله داغ بگذارید. یادتان باشد که باید مرتبا هم بزنید تا نسوزد. قارچ ها را هم خوب بشویید و افقی دو تا سه قطعه کنید و بعد با کمی پیاز خلال شده در یک ماهیتابه کوچک با کره تفت دهید. نگذارید قارچ ها زیاد نرم شود. سپس قارچ را به مرغ ها اضافه کنید و پس از این کار حرارت اجاق را کاملا پایین بیاورید. حالا می توانید خامه را کم کم اضافه کنید طوری که حرارت ماهیتابه به یکباره کم نشود. اگر سس خیلی غلیظ شد می توانید کمی آب داغ به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید و بگذارید کمی جا بیوفتد. یعد از پنج دقیقه می تونید پنیر پارمزان هم اضافه کنید و یک دقیقه همش بزنید. سس شما آماده است. حالا می توانید آن را به پاستا اضافه نمایید و سرو کنید. به جای مرغ می توانید از میگو نیز استفاده کنید.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید