![]() |
نام غذا: پالک پنیر (Palak Paneer)
نوع غذا: هندی
توضیحات: پالک پنیر ترکیب خوشمزهای از اسفناج و پنیرکبابی، یکی از معروفترین غذاهای شمال هند است که میتوان آن را در اندک زمانی درست کرد.
مواد لازم برای چهار نفر: یک کیلو اسفناج پاک شده، دویست گرم پنیر کبابی یا پنیر خانگی سفت، یک قاشق غذاخوری ماست، نصف پیمانه خامه صبحانه، یک عدد پیاز رنده شده، سه حبه سیر رنده شده، یک قاشق چایخوری پودر زیره، یک قاشق چایخوری پودر گشنیز، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم.
طرز تهیه: ابتدا اسفناج را آبپز کنید. در تابهای پیاز و سیر را تفت دهید. سپس اسفناج آبپز شده را اضافه کنید و نمک، فلفل، زردچوبه، پودر زیره و پودر گشنیز را نیز بیافزایید و مواد را کمی تفت دهید. تابه را از روی شعله برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس مخلوط را در غذاساز ریخته و پوره کنید. مخلوط را به تابه برگردانده، نصف پیمانه آب به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه بپزید. در این بین، پنیر کبابي را برشهای مکعبی داده و در مقداری روغن سرخ کنید. در آخر، پنیر را به مواد افزوده و ظرف را از روی شعله بردارید. خامه و ماست را مخلوط کرده و به غذا اضافه کنید. پالک پنیر را میتوان همراه با نان داغ، پیاز و لیمو ترش سرو کرد.