![]() |
نام غذا: کیمچی (Kimchi)
نوع غذا: کرهای
توضیحات: کیمچی یک خوراک تخمیرشده کرهای است که با کاهوی چینی و فلفل قرمز درست میشود. کرهایها به طور معمول کیمچی را به عنوان غذای مکمل در وعدههای غذایی همراه با برنج میخورند. مردم کره بر این عقیدهاند که کیمچی باید در هر جایی که یک کرهای حضور دارد وجود داشته باشد. آنچنان که این غذا به همراه نخستین فضانورد تاریخ کره جنوبی به فضا فرستاده شد.
مواد لازم برای سه نفر: یک عدد کاهوی چینی خرد شده، یک قاشق غذاخوری آرد برنج، سه قاشق غذاخوری سس ماهی، دو قاشق غذاخوری شکر، سه عدد پیازچه خرد شده، یک چهارم پیاز خرد شده، سه حبه سیر له شده، یه قاشق چایخوری پودر زنجبیل، نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه: کاهوی خرد شده را چند ساعت در مخلوط آب نمک بگذارید تا نرم شود. سپس آن را از مخلوط خارج کنید و چندین بار با آب سرد بشویید. آرد برنج را همراه با یک فنجان آب در قابلمهای ریخته و آن را روی شعله ملایم قرار دهید. خمیر را به هم بزنید تا ضخیم شود. خمیر را از روی حرارت برداشته و به آن پودر فلفل قرمز، سس ماهی و شکر بیافزایید و خوب ترکیب کنید. بگذارید تا سس سرد شود. سپس، پیازچه، پیاز، سیر و زنجبیل را به سس اضافه و مخلوط کنید. سس را بر روی تکههای کاهوی نرم شده بمالید و بگذارید در شیشهای به مدت بیست و چهار ساعت بماند. هنگام سرو میتوانید مقداری کنجد سفید بر روی کیمچی بپاشید.