![]() |
نام غذا: اردک پکنی (Peking Duck)
نوع غذا: چینی
توضیحات: گوشت اردک با پوست نازک و ترد آن یکی از غذاهای محبوب چینیها است. آنها اردک را در فر میپزند تا پوستش خوب طلایی شود. تاریخچه طبخ اردک پکنی به دوران حکومت سلسله یوان باز میگردد که این غذا جز فهرست خوراکیهای سلطنتی محسوب میشد. راز خوشمزگی اردک پکنی در سس مخصوص آن است.
مواد لازم برای چهار نفر: یک عدد اردک تمیز شده با پوست، شش قاشق غذاخوری عسل، دو+یک قاشق غذاخوری سس سویا، دو قاشق غذاخوری شکر قهوهای، یک قاشق چایخوری دارچین، یک قاشق چایخوری پودر میخک، یک قاشق چایخوری پودر رازیانه، یک قاشق غذاخوری آرد ذرت، شش قاشق غذاخوری سس باربیکیو، شش قاشق غذاخوری شکر سفید، دو قاشق غذاخوری روغن کنجد، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه: با یک چاقوی کوچک برشهایی در اردک کامل ایجاد کنید. عسل، سس سویا (دو قاشق)، شکر قهوهای، دارچین، پودر میخک و پودر رازیانه را همراه با نمک و فلفل و مقداری آب مخلوط کنید و به تمامی پوست و درون اردک بمالید. مقداری از مواد را برای بعد نگه دارید. بگذارید اردک مزهدار شده بدون پوشش برای چند ساعت در یخچال بماند. اردک را ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. سپس اردک را وارونه کنید، باقیمانده مواد را بر روی آن بمالید و بگذارید ۴۵ دقیقه دیگر در فر کاملا طلایی و ترد شود. در یک کاسه کوچک آرد ذرت را همراه با مقداری آب سرد مخلوط کنید. یک ماهیتابه را داغ کنید و سس باربیکیو، شکر سفید، روغن کنجد و سس سویا (یک قاشق) را در آن ریخته و چند دقیقه به هم بزنید. سپس مخلوط آرد ذرت را اضافه کنید و بگذارید تا سس سرد شود. برای سرو کردن، اردک را قطعه قطعه برش دهید و علاوه بر سس با پیازچه و هویچ خرد شده تزیین کنید.