![]() |
نام غذا: اسکندر کباب (Iskender Kebab)
نوع غذا: ترکیهای
توضیحات: اسکندر کباب غذای مخصوص شهر بورسا در ترکیه و شبیه به دونر کباب است که نامش را از مبتکر آن اسکندر اِفِندی که در قرن نوزده میلادی میزیست، گرفته است. برخی از توریستها، فقط برای امتحان اسکندر کباب سفری غذایی به شهر بورسا میکنند.
مواد لازم برای چهار نفر: پانصد گرم گوشت گوساله، یک عدد پیاز رنده شده، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، دویست گرم کره، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک پیمانه آب گوشت، دو عدد نان، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه: گوشت را بسیار نازک ببرید و با پیاز، روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و بگذارید دو ساعت در یخچال بماند. سپس گوشت را از مواد خارج کرده و در تابه با مقدار کمی کره تفت دهید تا طلایی شود. در تابه دیگری یک قاشق کره را آب نموده، رب اضافه کرده، بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده جوش که آمد از روی اجاق بردارید. در اسکندر کباب از نان پیده استفاده میشوند که میتوان آن را با نان بربری جایگزین کرد. نانها را به تکههای مربعی تقسیم کنید و در کف ظرف قرار دهید. گوشتها را بر روی نان ریخته و سپس مخلوط رب و آب گوشت را بر روی گوشتها بریزید. اسکندر کباب را با ماست، گوجه و فلفل سبز سرو کنید.